26.3.
2024

Ohjelmistojen tietoturvakoulutus touko- ja kesäkuussa

ISACA Finland toteuttaa ohjelmistojen tietoturvakoulutuksen 7.-8.5 & 18.-19.6.2024. Koulutus keskittyy ohjelmistojen tietoturvariskien ja -tarkastusten näkökulmaan ja sitä vetävät OWASP ASVS:n ja SAMM:n lippulaivaprojektien kansainväliset johtajat sekä kokeneet Advisense ja 2NS:n (Second Nature Security Oy) asiantuntijat.

Lue lisää
20.3.
2024

Varaa paikkasi Tietoturvakatsaus 2024 -seminaariin

Tietoturva ry järjestää 15.5.2024 neljännen Tietoturvakatsaus -seminaarin, tällä kertaa läsnäolotilaisuutena.

Tekoäly, robotisaatio, verkkorikollisuus ja epävakaa globaali geopoliittinen tilanne vaikuttavat maailmaamme ennennäkemättömällä tavalla. Uudet teknologiat tuovat mukanaan valtavia mahdollisuuksia, mutta samalla ne luovat uusia uhkia kaikelle liiketoiminnalle ja turvallisuudelle.

Lue lisää
19.3.
2024

Kiristyshaittaohjelmatilanne Suomessa – Tapaus Akira

Akira
Tietoturva ry järjestää webinaarin liittyen kiristyshaittaohjelmaryhmätilanteeseen Suomessa keskiviikkona 10.4.2024 klo 9.00 alkaen.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän sivun alhaalla näkyvän ”ilmoittaudu” -linkin kautta.

Agenda:

09.00 Tervetuloa
09.05 Kiristyshaittaohjelmatilanne Suomessa, Max Mäkinen, Erityisasiantuntija, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom,

Lue lisää
25.3.
2024
TIVIA.FI:STA

Tekoäly vaikuttaa jokaisen elämään –   halusi tai ei

Halusimme tai emme, tekoäly on jo vaikuttanut lähes elämäämme tavalla tai toisella. Muutos on jatkuvaa, joten kannattaa ajatella positiivisesti: mitä hyvää voimme tekoälyn avulla saavuttaa, kun annamme mahdollisuuden avoimelle ajattelulle, uuden oppimiselle sekä vuorovaikutuksen kautta syntyville uusille innovaatioille.

Lue lisää
21.3.
2024
TIVIA.FI:STA

Projektinhallinta on palveluprosessi – ja tarvitsee palvelumuotoilua

Projektinhallinta on palveluprosessi, jossa tyydytetään asiakkaan iso systeemitarve ja muutostarve. Siinä on sidosryhmiin suuntaava vuorovaikutuspinta ja pinnan alla back end:nä projektin töitä tekevä taustaprosessien verkko. Projektinhallinta toimii projektin elinkaaren varrella erilaisissa vuorovaikutuspisteissä, tavoitteena johdattaa kohderyhmä osapalveluihin.

Lue lisää
20.3.
2024
TIVIA.FI:STA

Muistoja Sturenkadulta

Tätä kirjoitettaessa TIVIAn toimisto on ollut jo yli puolen vuoden ajan Triplassa. Sitä ennen olimme puoli vuotta Sturenkatu 16:ssa. Tämä vaihe toi mieleeni parikymmentä vuotta kaukaisempia muistoja, jotka haluan jakaa.

Lue lisää