15.4.
2024

Tietoturva ry:n jäsenkysely 2024

Tervetuloa vastaamaan Tietoturva ry:n jäsenkyselyyn!

Olemme lähettäneet sähköpostia liittyen yhdistyksen tämän vuoden jäsenkyselyyn. Mikäli et saanut sähköpostia, niin lähetä meille viestiä, niin toimitamme linkin kyselyyn erikseen. Kyselyyn vastaaminen vie vastauksista riippuen 5-10 minuuttia. 

Toivomme,

Lue lisää
9.4.
2024

Varaa paikkasi Tietoturvakatsaus 2024 -seminaariin

Tietoturva ry järjestää 15.5.2024 neljännen Tietoturvakatsaus -seminaarin, tällä kertaa läsnäolotilaisuutena.

Tekoäly, robotisaatio, verkkorikollisuus ja epävakaa globaali geopoliittinen tilanne vaikuttavat maailmaamme ennennäkemättömällä tavalla. Uudet teknologiat tuovat mukanaan valtavia mahdollisuuksia, mutta samalla ne luovat uusia uhkia kaikelle liiketoiminnalle ja turvallisuudelle.

Lue lisää
7.4.
2024

Tietoturva ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2024

Tietoturva ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2024 ja yritysvierailu 2NS:lle

Tietoturva ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 25.4.2024 kello 18.00 alkaen osoitteessa Keilaranta 1, Espoo.

Tilavarauksen ja tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ja yritysvierailulle viimeistään tiistaina 23.4.2024. Voit osallistua kokoukseen myös etänä.

Lue lisää
24.4.
2024
TIVIA.FI:STA

TIVIAn hallitus tutuksi – Eevamaija Virtanen

TIVIAn hallitukseen kuuluu liittokokouksen valitsema puheenjohtaja sekä kahdeksan jäsentä. Puheenjohtaja valitaan vuosittain, muut hallituksen jäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Vuosittain erovuorossa on neljä jäsentä. Jäsenenä voi olla korkeintaan kaksi peräkkäistä kautta. Hallituksen keskeiset tehtävät ovat liiton strategian toteuttamisen suunnittelu, ohjaus ja edelleen kehittäminen.
TIVIA haluaa tehdä TIVIAn hallituksen jäsenet tutuiksi esittelemällä heidät ja tuomalla esille myös heidän näkemyksiään hallitustyöskentelystä. Tällä kertaa esittelemme Eevamaija Virtasen, joka valittiin TIVIAn hallitukseen vuonna 2023.

Lue lisää
22.4.
2024
TIVIA.FI:STA

Tietojohtajien vertaisyhteisö CDOIQ   saapuu pohjoismaihin

Tietojohtajat ovat strategisia neuvonantajia, tietopalvelujen johtajia ja uusliiketoiminnan kehittäjiä. Digitaalisessa maailmassa heiltä odotetaan paljon, ja työsuhteet ovat lyhytkestoisia. Laajeneva vertaisyhteisö haluaa selkeyttää rooliaan tietopääomien arvon kehittäjinä.

Lue lisää
15.4.
2024
TIVIA.FI:STA

Tunnustuksia – näkemyksiä

TIVIA on 70 vuotta toiminut IT-alan asiantuntijoiden foorumina, jonka perusarvot ovat: avoimuus, toisten kunnioitus, oman osaamisen kasvattaminen sekä tiedon jakaminen. Puheessaan teknologia 2023-tapahtumassa TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Ursula Koski korosti arvojen merkitystä sekä palkitsi alan ansioituneita asiantuntijoita.

Lue lisää