27.4.
2024

Varaa paikkasi Tietoturvakatsaus 2024 -seminaariin

Tietoturva ry järjestää 15.5.2024 neljännen Tietoturvakatsaus -seminaarin, tällä kertaa läsnäolotilaisuutena.

Tekoäly, robotisaatio, verkkorikollisuus ja epävakaa globaali geopoliittinen tilanne vaikuttavat maailmaamme ennennäkemättömällä tavalla. Uudet teknologiat tuovat mukanaan valtavia mahdollisuuksia, mutta samalla ne luovat uusia uhkia kaikelle liiketoiminnalle ja turvallisuudelle.

Lue lisää
27.4.
2024

From Breakout to Breach in Under Three Minutes – Tietoturvakatsaus 2024 -seminaari

CrowdStrike  has announced the findings of the 2024 CrowdStrike Global Threat Report, highlighting a surge in adversaries leveraging stolen identity credentials to exploit gaps in cloud environments and maximize the stealth, speed and impact of cyberattacks.

Lue lisää
15.4.
2024

Tietoturva ry:n jäsenkysely 2024

Tervetuloa vastaamaan Tietoturva ry:n jäsenkyselyyn!

Olemme lähettäneet sähköpostia liittyen yhdistyksen tämän vuoden jäsenkyselyyn. Mikäli et saanut sähköpostia, niin lähetä meille viestiä, niin toimitamme linkin kyselyyn erikseen. Kyselyyn vastaaminen vie vastauksista riippuen 5-10 minuuttia. 

Toivomme,

Lue lisää
29.4.
2024
TIVIA.FI:STA

Kevät tuli, lumi suli…

Taas yksi kummallinen talvi on takana. Vuodenajat eivät noudata tarkkaan mitään kaavaa, ja niin mennyt talvi jää mieleeni jäisenä talvena. Nastakengille on ollut käyttöä. Lumen sulamisen myötä esiin putkahtaa kaikenlaista sellaista, minkä olemme unohtaneet. Ensinnä esiin tulee niitä ikäviä asioita: syksyllä tekemättä jääneitä töitä, jotka lumi peitti sitten näkyvistä. Tämän vaiheen jälkeen alkaa esiin tulla mukavampia asioita, kun maa ja puut alkavat vihertää ja kukkia.

Lue lisää
24.4.
2024
TIVIA.FI:STA

TIVIAn hallitus tutuksi – Eevamaija Virtanen

TIVIAn hallitukseen kuuluu liittokokouksen valitsema puheenjohtaja sekä kahdeksan jäsentä. Puheenjohtaja valitaan vuosittain, muut hallituksen jäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Vuosittain erovuorossa on neljä jäsentä. Jäsenenä voi olla korkeintaan kaksi peräkkäistä kautta. Hallituksen keskeiset tehtävät ovat liiton strategian toteuttamisen suunnittelu, ohjaus ja edelleen kehittäminen.
TIVIA haluaa tehdä TIVIAn hallituksen jäsenet tutuiksi esittelemällä heidät ja tuomalla esille myös heidän näkemyksiään hallitustyöskentelystä. Tällä kertaa esittelemme Eevamaija Virtasen, joka valittiin TIVIAn hallitukseen vuonna 2023.

Lue lisää
22.4.
2024
TIVIA.FI:STA

Tietojohtajien vertaisyhteisö CDOIQ   saapuu pohjoismaihin

Tietojohtajat ovat strategisia neuvonantajia, tietopalvelujen johtajia ja uusliiketoiminnan kehittäjiä. Digitaalisessa maailmassa heiltä odotetaan paljon, ja työsuhteet ovat lyhytkestoisia. Laajeneva vertaisyhteisö haluaa selkeyttää rooliaan tietopääomien arvon kehittäjinä.

Lue lisää